تولید کننده سختی گیر های رزینی صنعتی
تولید کننده سختی گیر های رزینی صنعتی با استفاده از بهترین رزین های موجود
شرکت آبراه دشت مرکزی تولید کننده سختی گیر های رزینی صنعتی یونی و کاتیونی برای کاربرد های مختلف صنعتی جهت حذف سختی از آبهایی که سختی دارند و بدون نیاز به دستگاه های تصفیه آب صنعتی سیستم RO با استفاده از رزین های کاتیونی و با استفاده از بهترین رزین های موجود در بازار به منظور ارائه کیفیتی برتر از لحاظ ساخت و عملکرد سختی گیر های رزینی صنعتی می باشد
تولید کننده انواع سختی گیر های آب صنعتی
اصول کارکرد سختی گیر های رزینی
با توجه به اینکه املاح کلسیم و منیزیم موجود در آب عامل تشکیل رسوب در سطح دیگهای بخار و لوله های انتقال آب گرم می باشند با استفاده از سختی گیز های رزینی و رزین های موجود در آن که ترکیبات پلی استایرن سولفاته می باشند با عبور آب از رزین یون های کلسیم موجود در رزین جایگزین یون های کلسیم و منیزیم موجود در آب جذب رزین می شوند و یون سدیم موجود در رزین جایگزین یون های کلسیم و منیزیم می گردد که در حقیقت بر اثر عبور آب از رزین عمل تعویض یون انجام می گردد که در اب محلول بوده و در اثر گرم شدن آب هیچگونه رسوبی در دیگ های بخاز و لوله های انتقال آب ایجاد نمی کند.
پس از مدتی که رزین از یون های کلسیم و منیزیم اشباع کردید رزین فوق را با محلول آب نمک احیا می کنند و در حقیقت یون های سدیم نمک را جایگزین یون های کلسیم و منیزیم می کند و احیا می گدد و دوباره آماده جذب یون های کلسیم و منیزیم می گردد.
سختی گیر های کاتیونی
این سختی گیر ها که حاوی رزین های کاتیون می باشند یون های سدیم و منیزیم و کلسیم ررا جذب می کند و یون سدیم به آب می دهد. بدنه این سختی گیر ها از جنس آهن یا FRP می باشد و می تواند به صورت دستی , نیمه اتوماتیک و اتوماتیک طراحی گردد و دارای سه مرحله تصفیه می باشند که بشرح ذیل می باشد.
1- مرحله شستشوی معکوس : که در این مرحله جریان آب بر عکس شده و از کف سختی گیر بسمت بالا حرکت میکند و باعث یکنواختی رزین و خارج شدن ناخالصی ها و مواد معلق موجود در رزین میگردد.
2- مرحله تزریق آب نمک : در این مرحله آب نمک به سختی گیر تزریق میگردد و با عبور اب نمک از روی رزین یون های سدیم موجود در آب نمک جایگزین یون های کلسیم و منیزیم می گردد.
3- با شستشوی رزین با آب نمک های موجود در رزین از بین می روند.